Steaks & Bites
Steaks & Bites op landelijke bovenverdieping PleXat laat gasten binnen en op balkonterras genieten van het echte eerlijke eten
Het is nog heel even wachten op het eerste warme voorjaarszonnetje, maar inmiddels zijn Maurits en Saskia Huisken helemaal klaar om, samen met het team, de gasten te verrassen met een compleet nieuwe terras-ervaring in het hartje van De Lutte. Het heeft het nodige aan inspanningen en geduld gekost om op de eerste etage (incl. invalidenlift en wc) van het vertrouwde eetcafé PleXat een complete verdieping te realiseren met plaats voor een heel nieuw en avontuurlijk horecaconcept.
Maurits toont met trots de nieuwe Josper-grill, die uitsluitend met kolen wordt verhit. ‘Het is echt grandioos gaaf om hiermee te werken’, vertelt chefkok Ruben Grooten. Onlangs nog volgde hij samen met Maurits een workshop in Brabant om de fijne kneepjes van het werken met deze grill-oven onder de knie te krijgen. ‘Als je bedenkt dat deze oven temperaturen bereikt boven de 600 graden Celsius dan weet iedere kok dat het opletten is en hard werken. Echt een uitdaging om onze vele vleesspecialiteiten perfect op tafel te krijgen’, legt Maurits uit om aan te geven dat het keukenteam serieus werk maakt van de meest natuurlijke wijze van koken.
Een vooruit geschoven open keuken, het vele daglicht en de zware stalen toegangsdeuren maken het heel modern maar doen tegelijkertijd warm aan.
Huisken ProfessionalUw vraag staat voorop
Bestel in onze webshop
Klantenservice
Vindt u ons al leuk?
Nieuwsbrief
Contact
Bezoekadres Ainsworthstraat 34, 7575 BT Oldenzaal b (0541) 533 480 m contact@huiskenprofessional.nl
Openingstijden Maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur.
btw NL8161.58.538.B01 kvk 06081464